Saanan ja Willen pennut syntyivät 7.4.2022 klo 20.15

1 narttu ja 5 urosta

Ruskan pennut syntyivät 31.3.2022 klo 10

Pentuja syntyi 5 narttua ja 3 urosta


Hallan ja Apen pennut syntyivät 28.11.2021 klo 19:30

Pentuja syntyi 5 urosta ja 5 narttua.

Emo ja pennut voivat tällä hetkellä hyvin


Ruskan ja Ralfin pennut syntyivät 1.2-2021

Pentuja syntyi 2 mustaa urosta, 2 mustaa narttua ja 2 black & tan narttua.

PENNUISTA TULLUT KYSELYJÄ VALTAVASTI. HARRASTAVAT KODIT JO KAIKILLE ALUSTAVASTI MIETITTYNÄ.

Pentujen sukutaulu


Ruska ultrattu tiineäksi. Pentuja odotettavissa helmikuun alussa 2021.

Isänä Merry Cocktails November Rain " Ralf".

Lonkat A/A

Polvet 0/0

Silmät terveet

Pra&Fn clear vanhemmista

Ruskan juoksut ovat viimeinkin alkaneet ja nyt toiveissa pentuja helmikuulle 2021.

Kyselyjä pennuista ( sähköposteja ja soittoja) on tullut aivan valtavasti, lähemmäs 150kpl. Me emme valitettavasti varaa pentuja ennen syntymää, eikä meillä ole ns. jonoa pennuille. Myöskään osamaksulla emme pentuja myy. Toivon tapaavani tulevat mahdolliset kotiehdokkaat ja sitä kautta sitten se oikea koti jokaiselle pennulle löytyy.

Koteja alamme miettimään siinä vaiheessa, kun pennut tulevat reilun 2vk ikään. Alustavasti olemme jo tulevia koteja pohtineet.

Tämän pentueen kohdalla tulemme luovuttamaan pennut harrastaviin koteihin. Rajauksia on ollut pakko miettiä tiukastikin, koska pentukyselyitä on niin valtavasti. Pentuja olisi saanut syntyä lähemmäs 200kpl, jotta jokaiselle hyvälle ja ihanalle perheelle olisi pentu riittänyt.


Säkenöivien A- mäyrät lähtivät maailmalle viikonlopun aikana. Olo on haikea mutta onnellinen. Jokainen pentu pääsi hyvään, metsästävään kotiin. Koko 7 viikkoa hujahti nopeasti ja mukaan mahtui surua, epätoivoa, unettomia öitä, mutta myös valtavasti iloa ja rakkautta. Jokainen näistä pienistä vei palan sydämestä. Nyt keskitymme mammakoiran kuntouttamiseen ja palailemme pikkuhiljaa normaaliin arkeen. Seuraavaa projektia odotellen:)

Säkenöivän Ainutlaatuinen Onni

Säkenöivän aavistus Unelmasta

Säkenöivän Aamuyön Ihme

Säkenöivän Aikamoinen Matami

Usvan pieni pesue näki päivänvalon 1.9.2020 vaikeimman kautta. Synnytys päättyi eläinsairaala Vettoriin ja tuloksena 4 pientä mäyräkoiran alkua. Nyt elellään päivä kerrallaan ja toivotaan että nämä neljä ihanuutta (1U 3N) kasvavat ja pääsevät viettämään reipasta mäyräkoiran elämää. Painot ovat tuplaantuneet ja nyt jo hätyytellään 500g :)

YES!! Usva todettiin tänään tiineeksi. Pentuja odotettavissa syyskuun alussa.

Usva astutettiin onnistuneesti ja nyt toiveissa pentuja syyskuun alkuun.

Isänä yhdistelmässä Fi Kva-A Mosku (Peurankaatajan kennel, om. Tuomas Leinonen). Moskulla kaatoja n. 80. Käytetään peuran, kauriin ja jäniksen ajossa. Tähtiajurin titteli myös hallussa.

Molemmat vanhemmat terveitä ja luonteeltaan kilttejä, avoimia, rohkeita ja sosiaalisia.

Sukusiitos yhdistelmässä 0%.

Linkki pentueen sukutauluunUsvalle on löytynyt sulho ja nyt jännäämme, koska juoksut alkavat, jotta pääsemme treffeille. Toukokuussa juoksuja odottelemme:) Toivotaan, että loppukesästä/alkusyksystä saisimme maailmaan lisää hienoja ajavia karkeakarvaisia mäyräkoiria!

Cockerin pentuja suunnitteilla loppuvuoteen 2020/ alkuvuoteen 2021 :)